• Bula Trans

  misioni yne eshte qe per te gjitha sherbimet dhe prodhimet tona klienteve t'u ofrojme sigurine, sherbimin dhe shpejtesine.

  Produktet per ndertimtari, mjete per pune, prodhimet per furniture si dhe sherbimet e transportit nderkombetare dhe ne vend jane identiteti yne ne vend, rajon dhe bote. Bula Trans, si ne rajon, ne bote ashtu edhe ne vend njihet per karakterin e saj serioz dhe te prefeksionuar ndaj fjales se dhene. Me kete ne te kaluaren ne ndertuam besimin dhe vleren tone ne treg. Besimi i ndersjelle me klientin dhe furnitorin tone mbetet misioni yne.

  qellimi i bulatrans eshte qe permes misionit te caktuar te kete besimin e klientit dhe te rrugeton drejt sukseseve te zgjerimit te saj.

  Biznesi familjar i yni mbetet i perkushtuar ndaj kryerjes se veprimtarise me perpikmeri. Paresore eshte korektesia dhe sjellja e mire ndaj aseteve dhe njerezve qe na rrethojne dhe me te cilet bashkepunojme. Me agresivitet punojme ne ruajtjen e klienteve tane si dhe ne mbrojtjen e konkurences lojale. Poashtu, prioritet kemi qe te kontribojme ne:
  - mbarevajten e rritjes se tregut
  - Permisimin e gjendjes se tregut jolojal qe na bejne te tjeret
  - rritjen e kapaciteteve per sherbime te transportit nderkombetare
  - zvoglimin e kohes ne pritje te klienteve tane
  - investimin ne teknologjite me moderne per lemite me te cilat meremi

  Vizioni i yne mbetet edhe me tej profesionalizimi i games se gjere te tregetise dhe sherbimeve per transoprt qe i ofrojme.

  Globalizimi eshte ceshtja me te cilen perballen te gjithe. Ne synojme qe klientit tone ti ofrojme produktin me modern dhe sherbimin me te sofistikuar qe ne asnje moment mos te jete i vecuar nga bota tjeter. Nuk ka dileme qe teknologjite qe posedojme mundesojne qe te tentojme barazine edhe me tregun global. Prandej synimi jone do te mbetet:
  - te kontribojme ne investimin ne rritjen e cilesise se sherbimeve
  - te investojme ne implementimin e standardeve me bashkekohore
  - Te investojme ne edukimin dhe trajnimin e stafit tone
  - te ngreme nivelin e sherbimeve ne mas me te larte te mundshme
  - te mbrojme interesin e partnereve dhe stekholldereve tane
  sherbimet

  me teper

  Bula Beton

  Per te kompletuar ciklin e produkteve per ndertimtari, nga fillimi deri ne fund Bula Trans investoj ne fabriken e prodhimit te betonit. Ky hap mbetet i rendesise paresore ne investimin qe vazhdon te ben Bula Beton.

  me teper

  Te thena per ne

  Ne kohen kur ishim ne te ri as qe mendonim ndonjeher se ckado mund te sjell kjo kohe. Punuam shume per te siguruar nje jete me te mire dhe mundin tone e investuam ne keto qe i shihni ju tani.

  Jo vetem ateher, por edhe tani qe jam ne moshe do te kisha dashur te kem mundesine qe netet e ditet ti kaloj ne kete firme kur shoh qe 40 vete jetojne me Bula Trans, kur shoh qe femijte e mi me perkushtim vijojne investimin ketu. Cdo dite kur zgjohem me ben krenar qe edhe brezi i ardhshem po nguliten me besnikeri ne kete shtepi dhe te gjithe flasin si me zjar per Bula Trans. Zoti e bekoft cdo njerin por edhe njerezit e kesaj firme dhe Bulatransin vet.

  n.a.              
 • Galery

 • Adresa Jone

  rr. Zona Industriale, pn. Tetove, Macedonia.

  Cell: +389 70 263 826
  Phone: +389 44 332 667
  Fax: +389 44 332 766
  E-mail: [email protected]

  rr. 101, nr. 200, Bogovine, Macedonia.

  Cell: +389 70 515 488
  Phone: +389 44 371 324
  Fax: +389 44 371 324
  E-mail: [email protected]

  rr. E65, Railway Statation, Zherovjan, Macedonia.

  Cell: +389 70 209 204
  Phone: +389 44 366 111
  Fax: +389 44 366 111
  E-mail: [email protected]

  na kontaktoni

  Contact form submitted!
  Do tju kontaktojme se shpejti.
 • Transport Nderkombetar

  Target i yne eshte lista e shteteve te Evropes dhe ballkanit

  Bula Trans me investimin e saj ne kamionet me bashkekohor, arrine sot qe ne dite te realizon 15 000 KM udhetim per qellime te klienteve tane. Ky rrugetim per nje kohe te shkurter kuptohet se mundesohet vetem me investimin ne teknologjite me bashkekohor per routim; investimin ne resurset njerzore me te perkushtuar. Bul Trans arrine ti vlerson dhe ti ofron keto kapacitete vetem duke qendruar karshi besimit te shperndare ndaj klienteve te saj.

  Bula Trans - Furnizues i komponentave per furniture, materiale ndertimore, transport nderkombetare dhe prodhim te betoni

  Bula Trans - Furnizues i komponentave per furniture, materiale ndertimore, transport nderkombetare dhe prodhim te betoni

  Bula Trans - Furnizues i komponentave per furniture, materiale ndertimore, transport nderkombetare dhe prodhim te betoni

  Bula Trans - Furnizues i komponentave per furniture, materiale ndertimore, transport nderkombetare dhe prodhim te betoni